שום שחור מותסס בנוסחה החדשה והמשודרגת בשילוב ויטמין K2-Mk7, מגנזיום ליפוזומלי אסטקסנטין ותמצית עוזרר.
לשום סגולות ריפוי רבות בהן הוא ידוע מזה אלפי שנים. קיימת הבחנה בין שום שחור לשום הלבן.
השום הלבן מסייע באיזון השומנים בדם ומפחית את הסיכוי לקרישיות יתר, לחץ דם גבוה, מחלות לב וכלי דם. השום השחור מיוצר בתהליך אחר, ולכן יש לו סגולות רפואיות אחרות.
השום השחור הוא בעצם שום לבן שעבר תהליך של אפייה ממושכת והתססה לאחר מכן שמפרקת ומייצרת בו חומרים חדשים ומעצימה בו חומרים פעילים קיימים כמו אליצין ואליקסין, נוגדי חמצון חזקים, המסייעים לגוף להילחם בנגיפים, וירוסים חיידקים וטפילים.
אך לעומת השום הלבן, השום השחור מכיל אחוז גבוה יותר של אליצין ואליקסין וגם – סלניום, ארגינין, גופרית וערכים תזונתיים חיוניים נוספים.
שום שחור הוא בעצם שום לבן שעבר אפייה ארוכה של כחודש, והתססה בתנאים מוקפדים של חום ולחות. לכן הוא נקרא שום שחור מותסס, תהליך ההתססה הזה משמר ואף מעצים את סגולות הריפוי של השום השחור.
התהליך שהופך את השום הלבן לשחור במקור מהמזרח הרחוק בו עושים שימוש בשום השחור המותסס לטיפול במצבי גודש במערכת הנשימה, בדלקות, בשיעול וכן לסיוע בחיזוק המערכת החיסונית בפני נגיפים בשל היותו אנטי-דלקתי, אנטי-בקטריאלי ואנטי-ויראלי.
במרבית המקרים ההתססה נובעת ע”י חימום לזמן ממושך שמצד אחד מייצרת נוגדי חימצון עוצמתיים רבים אך כעבור זמן מפרקת אותם כך שאינם נמצאים יותר בתמצית.
אך במקרה של התמצית הייחודית שלנו, ההתססה מתבצעת בתנאים ייחודיים השומרים על החומרים החדשים הרבים שנוצרים בעקבות ההתססה כולל נוגדי חמצון רבים ועוצמתיים, ומונע את פירוקם מה שגם מעוגן בפטנט ייחודי של המותג ABG10+
אחד מהרכיבים החדשים הנוצרים בשום בעקבות ההתססה הינו ה- (S-allyl cysteine ) SAC רכיב שהוכח מחקרית כבעל יכולת למנוע את חמצון הכולסטרול הרע, ה LDL.
בתמצית השום השחור המותסס ABG10+ כמות נוגדי החמצון ובמיוחד רמת ה- S-allyl cysteine שמונע את חמצון הכולסטרול גבוה בהרבה ממיצויים אחרים של שום שחור מותסס.
תהליך ההתססה מנטרל את ריח השום ולכן לא סובלים מריח גוף או ריח פה!
יתרונות בריאותיים מוכחים מחקרית:
מגדיל את כמות נוגדי החמצון והמרכיבים האנטי דלקתיים והאנטי בקטריאליים בגופנו ומוכח בעשרות מחקרים כמסייע ויעיל:
להורדת כולסטרול וטריגליצרידים
למניעת חמצון ה- LDL והגברת ה HDL
באיזון והורדת לחץ דם
להגנה מפני מחלות לב, הסתיידות עורקים וכלי דם
להאטת תהליכי הזדקנות
לטיפול במחלות כרוניות
להקטנת ההסתברות למחלות הסרטן ע”י מניעה והשמדת תאים סרטניים
השום משמש כאנטיביוטיקה טבעית ומסייע במניעת מחלות וירליות וזיהומיות.
ובנוסף, מסייע בטיפול נגד בקטריות, תולעי מעיים, פצעי אקנה והפרעות ראייה שמקורם מזיהומים פנימיים, וירוסים, שיעולים והצטננות ויעיל לטיפול בדלקות פטריתיות כולל קנדידה.
מחקר שבוצע עם תוסף השום השחור ABG10+
K2-mk7:
מרכיב חיוני בתהליך העברת הסידן לעצמות, שיפור צפיפות העצם ומניעת הצטברות של סידן בדפנות כלי הדם.
החוקרים בדקו בעזרת יומני אכילה האם צריכת ויטמין K1 ו- K2 ממקורות תזונתיים משפיעה על הסיכון לפתח מחלת לב כלילית.
מניתוח הנתונים של 4807 משתתפים ללא היסטוריה של אוטם בשריר הלב, לאחר 7 שנים של מעקב,
נמצא שאלו צרכו יותר ויטמין K2 היו בסיכון נמוך יותר לפתח מחלת לב כלילית, הסתיידות עורקים חמורה
ואף נצפתה הפחתת סיכון לתמותה מכל סיבה (all cause mortality – נתון המתאר את מספר מקרי המוות השנתיים בקבוצת גיל מסוימת מכל סיבה שהיא)
מלבד השפעתו המשמעותית על בריאות העצם ומניעת הסתיידות כלי דם ורקמות רכות, לויטמין K יש גם השפעה על איזון יצור האינסולין בלבלב.
בסקירת מחקרים שפורסמה ב 2016 בעיתון הרפואי journal of nutrition סיכמו החוקרים את העדויות בספרות הרפואית בנושא.
נראה שויטמין K משפר את רגישות התאים בגוף לאינסולין ועשוי לשמש כטיפול תומך בחולים בקבוצת סיכון כדי להפחית את הסיכון לפתח סוכרת.
חשוב מאוד לצורכים סידן . בלי K2 מספיק בגוף הסידן יכול להצטבר בכלי הדם.
מגנזיום ליפוזומלי:
מגנזיום ליפוזומלי מציע מספר יתרונות לבריאות הגוף:
מגנזיום הוא מרכיב חשוב בתהליכי חילוף החומרים וניקוי הרעלים בגוף, ומסייע לתפקוד תקין של העצמות, השיניים, העור ומערכת הנשימה.
מגנזיום ליפוזומלי נספג בצורה יעילה יותר דרך הממברנות הריריות ויעיל יותר מאשר צורות אחרות של מגנזיום.
מגנזיום ליפוזומלי עשוי לעזור בהפחתת כאבי ראש וכאבי גב, להוריד את הסיכון למחלות לב, לשפר את הפוריות ולהפחית את הסיכון לשברים בעצמות.
מגנזיום ליפוזומלי עשוי גם לעזור לטפל בסימפטומים של יקיצה מוקדמת, לשפר את הקוגניציה ולהפחית את העוררות לאחר השינה.
מגנזיום ליפוזומלי עשוי גם לעזור להפחית את הסיכון לשפיכה מוקדמת.