Fraud Blocker
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

לחיזוק המערכת החיסונית

השרותים שלנו

קונפי שום

מאת: שגית ביבי

כמות מנות: 5

מצרכים:

ראשי שום, מפורקים לשיניים ומקולפים 3 עלי דפנה 6 גבעולי תימין 3 פלפלי צ'ילי מיובשים שלמים 2 כוסות שמן זית

אופן ההכנה:

מתכון ל-3 צנצנות בנפח 250 מ"ל

  • .בסיר קטן, לבשל את כל המרכיבים יחד על אש נמוכה במשך 30 דקות או עד ששיני השום מתרככות, אך אינן שחומות.
  • להסיר מהאש ולתת להן להצטנן לטמפרטורת החדר.
  • לחלק את התערובת בין 3 צנצנות נקיות בנפח 250 מ"ל כל אחת, לאחסון נוח -

ראשית להניח את המוצקים שבסיר בין הצנצנות ועליהם למזוג את הנוזל. לאטום היטב ומשתמשים מיד. ניתן לשמור במקפיא עד 4 חודשים.

בתיאבון

מאמרים קשורים

Artboard 2מחקר חדש
הזרע הפופולרי שמסייע להורדת לחץ הדם!
מאמר ראשון בסדרת מאמרים על נפלאותיו של שמן הקצח הייחודי של הד"ר גיל יוסף שחר...
כבד שומני
כבד שומני | סקירה מקיפה על המחלה הסמויה
ד"ר גיל יוסף שחר M.D מסביר בהרחבה על הכבד השומני, כיצד הוא נוצר, מה התסמינים,...
Artboard 2ניהול תזונה_
כיצד לנהל תזונה בזמני מתח וסטרס?
כלים ומתכונים להתמודדות עם מתחים וסטרס מאת שגית ביבי מוסמכת לנטורופתיה (N.D*) וצמחי מרפא.

רוצה ליצור קשר עם נינה?

יש לשלוח את הטופס

729001692781