Fraud Blocker
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

"תוספת של אבוקדו ביום לתזונה בריאה מפחיתה רמות של כולסטרול "רע" (LDL) ובאופן ספציפי מפחיתה חלקיקי כולסטרול LDL קטנים ודחוסים.

מתאים גם בקיץ למרות שהקיץ הוא לא העונה האידיאלית למציאת אבוקדו אבל בישראל ניתן למצוא אבוקדו טוב ובשל אפילו בקיץ ואם זה מצליח ההמלצה שלי לעשות שימוש ב זן אבוקדו האס שהוא הכי טעים בעיני ומבשיל מהר"

השרותים שלנו

טאבולה אבוקדו 

כמות מנות: 4

מצרכים:

1 אבוקדו גדול חתוך לקוביות בגודל 2-3 ס”מ. 1 כוס בורגול שטוף היטב, בעובי בינוני. 2 מלפפונים חצויים לאורכם, נקיים מגרעינים וחתוכים לקוביות קטנות. 3 גבעולי בצל ירוק קצוצים. 3 כוסות תערובת עשבי תיבול קצוצים (כוסברה, פטרוזיליה, שמיר ונענע). 1/4 כוס שמן זית. 1/3-1/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי. 1/2 פלפל אדום חריף קצוץ - לא חובה. מלח. פלפל שחור גרוס.

אופן ההכנה:

  • יש להשרות את הבורגול במים חמים 20 דקות עד לריכוך.
  • לסנן את המים היטב.
  • לערבב בקערה את כל החומרים למעט האבוקדו, לטעום ולתקן את התיבול.
  • להניח בצד 15 דקות לחיבור הטעמים.
  • להוסיף את קוביות האבוקדו ולערבב בעדינות בלי למעוך אותן.

להגיש ובתיאבון!

בתיאבון

מאמרים קשורים

Artboard 2מחקר חדש
הזרע הפופולרי שמסייע להורדת לחץ הדם!
מאמר ראשון בסדרת מאמרים על נפלאותיו של שמן הקצח הייחודי של הד"ר גיל יוסף שחר...
כבד שומני
כבד שומני | סקירה מקיפה על המחלה הסמויה
ד"ר גיל יוסף שחר M.D מסביר בהרחבה על הכבד השומני, כיצד הוא נוצר, מה התסמינים,...

רוצה ליצור קשר עם נינה?

יש לשלוח את הטופס

729001692781