Fraud Blocker
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

השרותים שלנו

לחם טחינה וסילאן ללא גלוטן

מאת: שגית ביבי

כמות מנות: 4

מצרכים:

1/2 כוס טחינה גולמית 2 כפות סילאן  כפית אבקת אפייה 4 ביצים טרופות שומשום גרעיני חמניות גרעיני דלעת אגוזים וכל תוספת שאוהבים

אופן ההכנה:

בקערה גדולה לערבב טחינה עם סילאן ואבקת אפייה, אגוזים וכל תוספת שאוהבים...

להכניס פנימה 4 ביצים טרופות תוך כדי בחישה.

לשמן תבנית אינגליש קייק וליצוק לתוכה את בלילת הלחם.

לפזר שומשום, אגוזים/ גרעיני חמניות / גרעיני דלעת בנדיבות

ולאפות בתנור חם על 180 מעלות למשך 20 דקות.

מתקבל לחם אוורירי אך בשרני במרקם מעולה.

 

לחם בריא, משביע וטעים מאוד😋

בתיאבון

מאמרים קשורים

No data was found

רוצה ליצור קשר עם נינה?

יש לשלוח את הטופס

729001692781