Fraud Blocker
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

אופציה לסופגניות בריאות יותר ללא נקיפות מצפון!

(אפשר להמיר בקמח לבן)(לא ממליצה להשתמש רק בקמח המלא- בגלל שהסופגניות יוצאות מאוד דחוסות)

השרותים שלנו

סופגניות ללא טיגון

מאת: שגית ביבי

כמות מנות: 9

מצרכים:

2 כוסות קמח כוסמין לבן 1/2 כוס קמח כוסמין מלא 1 כף שמרים 1/2 כוס סוכר קוקוס (כל סוכר/ תחליף סוכר יעבוד) 3 כפות שמן קוקוס נוזלי 1/3 כוס רסק תפוחים (אפשר להחליף ב2 ביצים) 1 כוס חלב אורז שקדים (או כל חלב אחר לבחירתך) 1 כפית תמצית וניל 1/4 כפית מלח הימלאיה

אופן ההכנה:

  • יש לחמם את החלב לטמפ' חמימה, אבל לא חמה מידי.
  • להכין  את הבצק, להוסיף לקערה קמח, סוכר, שמרים, רסק תפוחים, תמצית וניל וחלב. 
  • ללוש במשך דקה ואז להוסיף 3 כפות שמן.
  • להוסיף את המלח.
  • ללוש במשך 5-7 דק'(שלב חשוב- לא לוותר)–עד שהבצק גמיש ואחיד לא מרקם נוזלי
  • לשים את הבלילה לתפוח במשך שעה.
  • לכדרר לעיגולים קטנים ולהניח להתפחה כ20- דק'.
  • למרוח בסילאן/יאקון +מים או בשמן קוקוס (ממש קצת) לפני ההכנסה לתנור(אופציה)
  • לאפות במשך 12 דק' או עד שהסופגניות מזהיבות על 180 מעלות.
  • אפשר למלא לפי הטעם בריבה/שוקולד/לפזר מעל אבקת סוכר./ תחליפי סוכר /ריבה ללא סוכר וכד' בהתאם להעדפה האישית.

בתיאבון

מאמרים קשורים

Artboard 2מחקר חדש
הזרע הפופולרי שמסייע להורדת לחץ הדם!
מאמר ראשון בסדרת מאמרים על נפלאותיו של שמן הקצח הייחודי של הד"ר גיל יוסף שחר...
כבד שומני
כבד שומני | סקירה מקיפה על המחלה הסמויה
ד"ר גיל יוסף שחר M.D מסביר בהרחבה על הכבד השומני, כיצד הוא נוצר, מה התסמינים,...

רוצה ליצור קשר עם נינה?

יש לשלוח את הטופס

729001692781