- יש לסנן את החומוס היטב מכל הנוזלים ולטחון במעבד מזון עד למרקם גרגירי מעבירים לקערה גדולה
- באותה קערה של מעבד המזון טוחנים את כל שאר המצרכים (פרט לקמח) עד שנוצר ממרח
** אם היא נוזלית תוסיפו קצת קמח ולערבב היטב
- להניח נייר אפייה על תבנית תנור ולהתיז תרסיס שמן
- להניח כף מהתערובת או ליצור כדורים עם ידיים רטובות ולהניח על התבנית עם מרווח של 2 ס"מ מאחד לשני
- להתיז מעט תרסיס שמן גם מעל
- יש לאפות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 15-20 דקות או עד שהם מתחילים להזהיב
*** חשוב להפוך באמצע האפייה כדי ששני הצדדים יקבלו הזהבה.