להכניס אל כל מרכיבי הבצק, מלבד מיץ התפוזים למעבד מזון, ולעבוד בפולסים קצרים.
להוסיף בהדרגה את מיץ התפוזים עד לקבלת כדור בצק אחיד.
ליטוף את הבצק בניילון ניצמד ושלשים במקרר לחצי שעה עד שעה. בזמן שהבצק נח, אפשר להכין את המלית.
לגלען את התמרים ובעזרת מזלג למעוך אותם היטב.
להוסיף את יתר המרכיבים ולערבב עד שמתקבלת עיסה סמיכה.
לרדד על משטח מקומח את הבצק ולקרוץ ממנו עיגולים.
במרכז כל עיגול להניח כפית אחת גדושה מהמלית שלנו.
את הצורה של אוזן המן ליצור על ידי קיפול הקצוות פנימה והשארת המלית גלויה במרכז.
לאפות כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.