Fraud Blocker
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

השרותים שלנו

מרק סלרי וירקות ללחץ דם גבוה 

מאת: שגית ביבי

כמות מנות: 4

מצרכים:

1 בצל גדול קצוץ 2 שיני שום קצוצות 6-7 גבעולי סלרי חתוכים 1 תפו”א בינוני קלוף חתוך לקוביות 1 קישוא בינוני-גדול קלוף חתוך לקוביות צרור עלי סלרי (כ-4 כוסות דחוסות) חצי כוס עלי פטרוזיליה קצוצים 6 כוסות מים תיבול:  חצי כפית כורכום,  כפית מלאה מלח עשבים,  כפית גדושה אבקת מרק - מחומרים טבעיים ללא מלח ומונסודיום גלוטמט.  רבע כפית שטוחה פלפל שחור

אופן ההכנה:

-לחמם  סיר עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות קלה. להוסיף את השום ולערבב כחצי דקה.

-להוסיף  את גבעולי הסלרי, תפו”א, קישוא, עלי סלרי ועלי פטרוזיליה, למזוג מים רותחים. להביא לרתיחה על אש גבוהה.

-להנמיך  לאש בינונית, לכסות את הסיר ולבשל כשעה עד לריכוך הירקות.

להפעיל טיימר (60 דק’)

לטחון בעזרת מוט בלנדר ידני למרקם חלק, מחזירים לאש, לתבל בכורכום, מלח, אבקת מרק ופלפל שחור. לערבב כדקה, לטעום ולשפר את התיבול לפי הטעם.

 

הערה: לפעמים אחרי שטוחנים נותרים סיבים במרק. במקרה כזה אפשר להעביר את המרק במסננת.

 

בתיאבון

מאמרים קשורים

NEWST
הזרע הפופולרי שמסייע להורדת לחץ הדם!
מאמר ראשון בסדרת מאמרים על נפלאותיו של שמן הקצח הייחודי של הד"ר גיל יוסף שחר...
Fatty liver
כבד שומני | סקירה מקיפה על המחלה הסמויה
ד"ר גיל יוסף שחר M.D מסביר בהרחבה על הכבד השומני, כיצד הוא נוצר, מה התסמינים,...
Nutrition management
כיצד לנהל תזונה בזמני מתח וסטרס?
כלים ומתכונים להתמודדות עם מתחים וסטרס מאת שגית ביבי מוסמכת לנטורופתיה (N.D*) וצמחי מרפא.

רוצה ליצור קשר עם נינה?

יש לשלוח את הטופס

729001692781