Fraud Blocker
Carpaccio Delorit מתכון

קרפצ`יו דלורית

מאת: שגית ביבי

כמות מנות: 2

מצרכים:

  • דלורית - יחידה בינונית ללא קליפה
  • שמן זית
  • בצל ירוק  חצי גבעולים קצוצים
  • אגוזי מלך - חופן קצוצים  גס
  • חמוציות - חופן
  • גרעיני דלעת קלופים - חופן
  • מלח גס - 1/2 כפית שטוחה
  • מיץ לימון - 1/2 יחידה -סחוט טרי
  • דבש או מייפל - 1½ כפות

אופן ההכנה:

  • לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות טורבו
  • לקלף את הדלורית, חותכים את הקצה ובעזרת סכין או כף לרוקן את הסיבים (לפעמים אין בחלק הדק יותר)
  • לפרוס לטבעות דקות במנדולינה, וכשמגיעים לחלק העבה שוב להוציא את הסיבים והגרעינים ולפרוס עד הסוף
  • בתבנית עם נייר אפייה לזלף שמן זית
  • לסדר את עיגולי הדלורית, ולזלף שוב שמן זית מעל
  • להכניס לאפייה בתנור למשך כ- 35-40 דקות עד שהן רכות ושזופות בקצוות, ולצנן מעט
  • לסדר את פרוסות הדלורית הצלויות בצלחת הגשה
  • לפזר מעל את הבצל הירוק, אגוזי המלך, החמוציות הגרעינים והמלח הגס
  • לסחוט את מיץ הלימון, לזלף את הדבש

ולהתענג על מנת קרפצ`יו דלורית מושלמת!

 

בתיאבון

מתכונים נוספים

סלמון
דג סלמון עם ירקות בתנור

מאת:

שגית ביבי
hamanear מתכונים
אוזני המן מקמח כוסמין

מאת:

שגית ביבי
Thina_bread מתכון
לחם טחינה וסילאן ללא גלוטן

מאת:

שגית ביבי

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

big change
איך ניתן לעשות את השינוי הגדול בבית - יחד?
לכבוד חודש המשפחה ויום האהבה הבינלאומי- מאמר חדש בנושא הקשר בין היחסים של בני הבית...
cortiso;anddiat
הפחתת קורטיזול ותזונה
הפחתת קורטיזול : המדריך המקיף להפחתת הורמון הסטרס באופן טבעי האם ידעתם שהתזונה שלכם יכולה...
יש לבחור את נושא הפנייה ▼

לקוחות יקרים, טופס זה מיועד לבקשה לביטול הזמנה בלבד.
במקרה של שינוי הזמנה, או כל נושא אחר לשירות לקוחות
יש לפנות בטלפון 04-9014848 שלוחה 2

רוצה ליצור קשר עם נינה?

יש לשלוח את הטופס

יש לבחור את נושא הפנייה ▼
תוויות לאתר VP-