Fraud Blocker
Carpaccio Delorit מתכון

קרפצ`יו דלורית

מאת: שגית ביבי

כמות מנות: 2

מצרכים:

  • דלורית - יחידה בינונית ללא קליפה
  • שמן זית
  • בצל ירוק  חצי גבעולים קצוצים
  • אגוזי מלך - חופן קצוצים  גס
  • חמוציות - חופן
  • גרעיני דלעת קלופים - חופן
  • מלח גס - 1/2 כפית שטוחה
  • מיץ לימון - 1/2 יחידה -סחוט טרי
  • דבש או מייפל - 1½ כפות

אופן ההכנה:

  • לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות טורבו
  • לקלף את הדלורית, חותכים את הקצה ובעזרת סכין או כף לרוקן את הסיבים (לפעמים אין בחלק הדק יותר)
  • לפרוס לטבעות דקות במנדולינה, וכשמגיעים לחלק העבה שוב להוציא את הסיבים והגרעינים ולפרוס עד הסוף
  • בתבנית עם נייר אפייה לזלף שמן זית
  • לסדר את עיגולי הדלורית, ולזלף שוב שמן זית מעל
  • להכניס לאפייה בתנור למשך כ- 35-40 דקות עד שהן רכות ושזופות בקצוות, ולצנן מעט
  • לסדר את פרוסות הדלורית הצלויות בצלחת הגשה
  • לפזר מעל את הבצל הירוק, אגוזי המלך, החמוציות הגרעינים והמלח הגס
  • לסחוט את מיץ הלימון, לזלף את הדבש

ולהתענג על מנת קרפצ`יו דלורית מושלמת!

 

בתיאבון

מתכונים נוספים

סלמון
דג סלמון עם ירקות בתנור

מאת:

שגית ביבי
hamanear מתכונים
אוזני המן מקמח כוסמין

מאת:

שגית ביבי
Thina_bread מתכון
לחם טחינה וסילאן ללא גלוטן

מאת:

שגית ביבי

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

big change
איך ניתן לעשות את השינוי הגדול בבית - יחד?
לכבוד חודש המשפחה ויום האהבה הבינלאומי- מאמר חדש בנושא הקשר בין היחסים של בני הבית...
cortiso;anddiat
הפחתת קורטיזול ותזונה
הפחתת קורטיזול : המדריך המקיף להפחתת הורמון הסטרס באופן טבעי האם ידעתם שהתזונה שלכם יכולה...

לקוחות יקרים, טופס זה מיועד לבקשה לביטול הזמנה בלבד.
במקרה של שינוי הזמנה, או כל נושא אחר לשירות לקוחות
יש לפנות בטלפון 04-9014848 שלוחה 2

רוצה ליצור קשר עם נינה?

יש לשלוח את הטופס

תוויות לאתר VP-