- לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות טורבו
- לקלף את הדלורית, חותכים את הקצה ובעזרת סכין או כף לרוקן את הסיבים (לפעמים אין בחלק הדק יותר)
- לפרוס לטבעות דקות במנדולינה, וכשמגיעים לחלק העבה שוב להוציא את הסיבים והגרעינים ולפרוס עד הסוף
- בתבנית עם נייר אפייה לזלף שמן זית
- לסדר את עיגולי הדלורית, ולזלף שוב שמן זית מעל
- להכניס לאפייה בתנור למשך כ- 35-40 דקות עד שהן רכות ושזופות בקצוות, ולצנן מעט
- לסדר את פרוסות הדלורית הצלויות בצלחת הגשה
- לפזר מעל את הבצל הירוק, אגוזי המלך, החמוציות הגרעינים והמלח הגס
- לסחוט את מיץ הלימון, לזלף את הדבש
ולהתענג על מנת קרפצ`יו דלורית מושלמת!