Fraud Blocker
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

השרותים שלנו

קרפצ`יו דלורית

מאת: שגית ביבי

כמות מנות: 2

מצרכים:

דלורית - יחידה בינונית ללא קליפה שמן זית  בצל ירוק  חצי גבעולים קצוצים אגוזי מלך - חופן קצוצים  גס חמוציות - חופן  גרעיני דלעת קלופים - חופן  מלח גס - 1/2 כפית שטוחה מיץ לימון - 1/2 יחידה -סחוט טרי דבש או מייפל - 1½ כפות 

אופן ההכנה:

  1. לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות טורבו.
  2. לקלף את הדלורית, חותכים את הקצה ובעזרת סכין או כף לרוקן את הסיבים (לפעמים אין בחלק הדק יותר).
  3. לפרוס לטבעות דקות במנדולינה, וכשמגיעים לחלק העבה שוב להוציא את הסיבים והגרעינים ולפרוס עד הסוף.
  4. בתבנית עם נייר אפייה לזלף שמן זית,
  5. לסדר את עיגולי הדלורית, ולזלף שוב שמן זית מעל,
  6. להכניס לאפייה בתנור למשך כ- 35-40 דקות עד שהן רכות ושזופות בקצוות, ולצנן מעט.
  7. לסדר את פרוסות הדלורית הצלויות בצלחת הגשה,
  8. לפזר מעל את הבצל הירוק, אגוזי המלך, החמוציות הגרעינים.והמלח הגס
  9. לסחוט את מיץ הלימון, לזלף את הדבש

ולהתענג על מנת קרפצ`יו דלורית מושלמת!

 

בתיאבון

מאמרים קשורים

Happiness
איך התאמה לאורח החיים גורמת לאושר?
הרבה מאוד נאמר ונכתב על האהבה והתרומה שלה לבריאות. אך הפעם בחרנו להתמקד בנושא ההתאמה...
cortiso;anddiat
הפחתת קורטיזול ותזונה
במאמרים קודמים שפורסמו באתר פירטנו על הורמון הסטרס- הקורטיזול, איך הוא נוצר ולמה הוא חשוב....

רוצה ליצור קשר עם נינה?

יש לשלוח את הטופס

729001692781