Fraud Blocker
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

השרותים שלנו

חטיפי גרנולה בריאים

מאת: שגית ביבי

כמות מנות: 10

מצרכים:

2 ו-1/4 כוסות קוואקר 1 כוס שקדים פרוסים מולבנים 3/4 כוס פיסטוקים 1/2 כוס גרעיני דלעת 1/2 כפית קינמון טחון 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון 1/2 כוס דבש לגרסה טבעונית אפשר להשתמש במייפל 2 כפות חמאה לגרסה טבעונית ניתן להשתמש בשמן קוקוס 1 כפית תמצית וניל 1 כפית מלח גס 1 כוס חמוציות לא ממותקות אפשר להחליף בכל פרי יבש אחר עדיף לא ממותק

אופן ההכנה:

  1. לחמם תנור ל-180 מעלות
  2. לרפד 2 תבניות אפייה בניירות פרגמנט.
  3. להשטיח את הקוואקר על תבנית אפייה ולקלות בתנור 10 דקות.
  4. להשטיח את השקדים, הפיסטוקים וזרעי הדלעת על תבנית השנייה ולקלות 10-12 דקות או עד שהפיצוחים משחימים מעט. להוציא מהתנור והנמיך את הטמפרטורה ל-150 מעלות.
  5. להכניס לסיר קטן את הדבש, החמאה והוניל.
  6. לחמם את הסיר על אש בינונית ולערבב עד שהסוכר נמס לחלוטין ומתקבל סירופ אחיד.
  7. להוריד מהאש ולהניח בצד.
  8. להכניס לקערה גדולה את הקוואקר, הפיצוחים, התבלינים והחמוציות ולערבב.
  9. להוסיף את התערובת הרטובה ליבשים, ובעזרת כף עץ לערבב עד שכל התערובת דביקה ומצופה בסירופ.
  10. לשטח את התערובת בתבנית בגודל 25X35 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה, בעזרת מרית סיליקון  ולהדק טוב טוב.
  11. לאפות כ-25 דקות או עד להזהבה.
  12. לצנן לחלוטין ולחתוך לחטיפים בגודל הרצוי.
  13. לשמור בקופסה אטומה במקרר עד שבוע.

בתיאבון

מאמרים קשורים

cortiso;anddiat
הפחתת קורטיזול ותזונה
במאמרים קודמים שפורסמו באתר פירטנו על הורמון הסטרס- הקורטיזול, איך הוא נוצר ולמה הוא חשוב....

רוצה ליצור קשר עם נינה?

יש לשלוח את הטופס

729001692781